Vom 12. bis 17 Oktober war eine zweite chinesische Delegation in Karlsruhe zu Besuch, um Fachdiskussionen mit der KPK-Gruppe zu führen:
Mr. Lu Bohong (Shanghai Municipal Education Commission, Deputy Director of the Teaching and Research Section)
Mr. Bao Nanlin (President of the Shanghai Education Publishing House)
Mrs. Ταng Qingxiu (Shanghai Municipal Education Commission, Physics Teaching reseacher of the Teaching and Research Section )
Mr. Wang Tiehua (Deputy Headmaster of the Highschool attached to the Jiaoutong University, Special-grade Senior Teacher in physics)
Mr. Wang Yang (Headmaster of No. 2 Shanghai Caoyang High School, Senior Teacher in physics)
Mrs. Wang Hong (Shanghai Municipal Education Commission, Chief Staff of the Teaching and Research Section)

Im Rahmen ihres Besuch haben die chinesischen Kollegen das Friedrich-Schiller-Gymnasium in Marbach besucht und sie wurden im Regierungspräsidium Stuttgart empfangen.

Vor dem Karlsruher Schloss

Von links nach rechts:
Mrs. Tang
Mrs. Wang (Übersetzerin)
Mr. Lu
Mr. Wang Tiehua
Mr. Wang Yang

Chinesische Delegation

Arbeitssitzung am KIT

Von links nach rechts:
Mr. Bao,
Mr. Wang Tiehua